Other

Martine is awarded the KNAW early career award

Nov 2021: Martine Hoogman has won the early career award from the Royal Dutch Academy of Sciences. Martine is one of the three winners in the domain of Medical, Biomedical and Health Sciences. The award, consisting of €15,000 and a work of art, is intended for researchers in the Netherlands who are at the start of their careers and have original and innovative research ideas. The KNAW Early Career Award is awarded on the 14th of February 2022. 

More information can be found here and here.

Nov 2021: Martine Hoogman wint de early career award van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen. Zij is een van de 12 jonge onderzoekers, onderverdeeld in 3 categorieën, die de prijs in ontvangst mag nemen. De prijs is voor onderzoekers die aan het begin van hun carrière staan en vernieuwende, originele onderzoeksideeën hebben, en bestaat uit een bedrag van 15.000 euro te besteden aan de ontwikkeling van de carriere en een kunstwerk. De uitreiking van de KNAW Early Career Award vindt plaats op 14 februari 2022.