Positive aspects of ADHD

Merry Christmas everyone!

Dec 2022: In 2023 we will continue our research on strengths in neurodevelopmental conditions. Our main aims are to: 1. Identify links between the self-reported strengths of ADHD and clinical aspects of ADHD, 2. investigate strengths in children with ADHD, 3. Investigate how strengths are associated with well-being and quality of life and we will continue to unravel the link between creativity and ADHD. All of these plans are still unfunded, but we keep our fingers crossed for good news in 2023. If you would like to support our research we would be thrilled to receive your donations via Gofundme!

We wish all of you a happy holiday season!

Dec 2022: In 2023 gaan we met veel plezier verder met ons onderzoek naar positieve kanten van ontwikkelingsproblemen (ADHD, autisme). We zullen ons met name richten op: 1. Het identificeren en karakteriseren van de link tussen zelf-gerapporteerde positieve aspecten van ADHD en klinische aspecten van ADHD, 2. Het bestuderen van positieve aspecten van ADHD in kinderen, 3. Het onderzoeken van hoe positieve aspecten van ADHD zich verhouden tot welbevinden en kwaliteit van leven. Daarnaast blijven we ons bezig houden met het onderzoeker van de link tussen creativiteit en ADHD. Deze plannen zijn nog zonder funding, maar we duimen hard voor goed nieuws in 2023. Mocht je ons onderzoek willen steunen, dan zijn we ontzettend blij met een donatie via onze Gofundme pagina.

We wensen jullie allemaal hele vrolijke en gezonde feestdagen!