ADHD and creativity, Positive aspects of ADHD

Campaign ‘aandacht voor neurologie’ (Telegraaf, Mediaplanet) with contribution Martine Hoogman

Dec 2022: Mediaplanet launched the ‘Attention to neurology‘ campaign on Friday, December 23, 2022. Articles about ADHD, Parkinson’s and MS can be read both online and in an appendix to Dutch newspaper ‘De Telegraaf’. Please read Martine Hoogman’s contribution about the positive aspects of ADHD, or Jan Buitelaar’s contribution about the brain and ADHD or Louise Smallenburg’s contribution about diagnosing ADHD. Articles are in Dutch.

Dec 2022: Mediaplanet lanceerde op vrijdag 23 december 2022 de campagne ‘Aandacht voor neurologie’. Zowel online als in een bijlage bij De Telegraaf zijn artikelen te lezen over onder andere ADHD, Parkinson en MS. Lees hier de bijdrage van Martine Hoogman over positieve kanten van ADHD, of de bijdrage van Jan Buitelaar over de hersenen en ADHD of de bijdrage van Louise Smallenburg over het stellen van de diagnose ADHD.