Uncategorized

Master student Lessa receives PhD fellowship Radboudumc

Febr 2023: Great news! Our talented master student Lessa Schippers obtained a PhD fellowship in the Toptalent PhD competition of the Radboudumc. She wrote an ambitious project together with her supervisors Corina Greven and Martine Hoogman on the topic of Strengths in ADHD. We are so happy to keep her in our lab!

Febr 2023: Fantastisch nieuws! Onze getalenteerde masterstudent Lessa Schippers heeft een promotie-beurs gekregen binnen de TopTalent competitie van het Radboudumc. Lessa heeft een ambitieus project geschreven samen met haar begeleiders Corina Greven en Martine Hoogman op het onderwerp ‘Sterke kanten van ADHD’. We zijn heel erg blij dat zij bij onze groep blijft en kijken uit naar de resultaten van haar studies en haar vernieuwende ideeën!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s