ADHDplaza

ADHDplaza: meet-up with our youth panel and web designer

March 2023: Back in the classroom! We met with our youth panel and the web designer at the Rhedens in Dieren to exchange ideas for our ADHDplaza website. Young people are the target group in the ADHDplaza project. ADHDplaza has the aim to reach out to young peole and to educate them about ADHD. Therefore this session was very valuable. Also; it was kind of nice to be back in a high school setting: brings back memories.

Maart 2023: Terug in de klas! Op het Rhedens te Dieren spraken we met ons ADHDplaza jongeren panel en onze web designer over de ADHDplaza website. Adolescenten zijn onze target groep in het ADHDplaza project waar we proberen om jongeren over ADHD te informeren. De input van ons jongerepanel was heel waardevol! en daarnaast was het best leuk om weer eens op een middelbare school te komen, poeh dat was lang geleden ;-).