ADHDplaza

ADHDplaza: preparations for the ADHD lesson at schools

March 2023: To optimaly prepare for our school visits in the context of the ADHDplaza project, we organised a training day for our young researcher who are going to visit the schools to teach about ADHD. VBMO-experts Walter Kamphuis and Inge Trapman had valuable lessons for us as researchers. Nice side effect: we now had a great opportunity to make our first ever ADHDplaza-group picture.

Maart 2023: Om ons goed voor te bereiden op de schoolbezoeken in de context van het ADHDplaza project, organiseerden we een traingingsdag voor de onderzoekers die de scholen gaan bezoeken voor een les over ADHD. VBMO-experts Walter Kamphuis en Inge Trapman hadden belangrijke lessen voor ons over escalatieladders en de verschillende rollen die je als docent op je moet nemen om de les tot een succes te maken. We maakten ook gebruik van de mogelijkheid om de allereerste ADHDplaza groepsfoto te maken…(mogen er nog velen volgen).