Labmembers, Other, Uncategorized

Group meeting: introductions with emojis

April 2023: Now that we are really of substantial group size, we are formalizing our interactions with a Hoogman-lab-meeting. In this meeting we share our ideas and our research output and offer support to each other. Our group currently consists of 4 PhD students, 2 master students and 1 research assistant. We started with introducing our projects through emojis. This was the result:

Really interesting to see how we all found different ways to put the concept of ADHD into emojis.

April 2023: Nu onze groep een echte groep begint te worden, hebben we besloten om een formele groeps-meeting te organiseren waarin we ons werk delen, feedback geven en support bieden. Als start hebben we geprobeerd om ons eigen onderzoeksproject/onderwerp in emojis uit te drukken. Dat bleek nog best lastig! We hadden allemaal andere emojies voor ADHD bedacht, van kangoeroes tot veel emoties en pijlen op en neer. Creativiteit en brein waren dan weer wat makkelijker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s