Other

Frontiers in Psychiatry Special issue: looking at it from a different angle

Feb 2022: Frontiers in Psychiatry contacted Martine after she won the ECNP rising star award in 2020. Together they discussed the topic of positive aspects of ADHD and ASD. This resulted in a special issue entitled: Looking at it from a Different Angle: Positive Aspects and Strengths Associated with Neurodevelopmental Disorders. The co-editors are Corina Greven (Cognitive Neuroscience, Radboudumc, Nijmegen) en Fengyu Zhang (Global Clinical and Translational Research Institute, Bethesda, USA). The deadline is 28th of Feb 2022! (now extended to 1st of May)

Febr 2022: Naar aanleiding van de Rising star award van ECNP in 2020 werd er vanuit Frontiers in Psychiatry contact gezocht met Martine om een special issue te wijden aan het onderwerp van positieve kanten van ADHD en ASD. Inmiddels is dat special issue gelanceerd en bestaat er nog de mogelijkheid om wetenschappelijke manuscripten in te dienen die verbonden zijn met het thema: Looking at it from a Different Angle: Positive Aspects and Strengths Associated with Neurodevelopmental Disorders. De co-editors zijn Corina Greven (Cognitive Neuroscience, Radboudumc, Nijmegen) en Fengyu Zhang (Global Clinical and Translational Research Institute, Bethesda, USA). De deadline is 28 febr 2022! (de extended deadline is 1 mei)